banksparen.com voor informatie en rentes banksparen
hoofdpagina lijfrentesparenrentestandenmaatschappijeninformatie

Lijfrentesparen ABN AMRO - uitstellen uitkering lijfrente

Expirerende lijfrente banksparen ABN AMRO - Onder lijfrentesparen verstaan wij hier de mogelijkheden die banksparen biedt bij een expirerende lijfrente (voor pensioen opbouwen, klik hier). Op het moment dat u een expirerende lijfrente bezit en kiest voor banksparen, heeft u de keuze tussen een direct uitkerende bankspaarrekening en een bankspaarrekening waarbij u de uitkering uitstelt tot een later moment. ABN AMRO biedt momenteel alleen bankspaarrekeningen aan voor de opbouwfase.

Hieronder ziet u de actuele spaarrentes voor ABN AMRO lijfrentesparen voor de uitstelfase. Dat wil zeggen dat u het geld uit de expirerende lijfrente niet direct tot uitkering laat komen, maar er voor kiest om de uitkering uit te stellen tot een later moment. Zoekt u de actuele rentes van ABN AMRO voor het direct uitkeren van de uitkering, klik dan hieronder op het tabje Lijfrentesparen direct uitkeren.

Wilt u ABN AMRO lijfrentesparen vergelijken met andere maatschappijen, klik dan hier.

ABN AMRO Pensioen Aanvulling

looptijdrente 
variabele rente1,90 % 


Hieronder vindt u een overzicht van alle bankspaarproducten van ABN AMRO op deze site:
NHP BankspaarAdvies is een onafhankelijke specialist die u graag helpt bij het kiezen en openen van een bankspaarrekening. Zie disclaimer en werkwijze.