banksparen.com voor informatie en rentes banksparen
hoofdpaginamaatschappijeninformatie

Contact met NHP BankspaarAdvies

Deze website wordt beheerd door NHP BankspaarAdvies uit Waddinxveen. NHP BankspaarAdvies is een onderdeel van NHP. Hieronder vindt u enige informatie over ons en onze contactgegevens.

NHP is een financieel advieskantoor dat gespecialiseerd is in het adviseren en bemiddelen op het gebied van onder andere hypotheken, banksparen en verzekeringen. NHP BankspaarAdvies is het onderdeel binnen NHP dat zich helemaal richt op banksparen. Doelstelling van NHP BankspaarAdvies is het zo goed mogelijk helpen van consumenten bij het kiezen en openen van een bankspaarrekening. NHP BankspaarAdvies werkt hiertoe samen met een groot aantal banken en andere financiƫle instellingen (zie onze werkwijze).

Voor de getoonde informatie en gegevens op de website maken wij gebruik van betrouwbare bronnen zoals de websites van de op de site vermelde banken / maatschappijen. Zie ook onze disclaimer.

Contactgegevens NHP BankspaarAdvies

Bezoekadres
Limaweg 25
2743 CB Waddinxveen

Correspondentieadres
Postbus 162
2740 AD Waddinxveen

Telefoonnummer: 088 - 4 95 40 00
Mailadres: klantenservice@nhp.nl

KvK: 29035532
AFM: 12007646

NHP BankspaarAdvies is een onafhankelijke specialist die u graag helpt bij het kiezen en openen van een bankspaarrekening. Zie disclaimer en werkwijze.