banksparen.com voor informatie en rentes banksparen
hoofdpagina stamrechtsparenrentestandenmaatschappijeninformatie

Gouden handdruk banksparen SNS Bank - uitstellen uitkering

Stamrecht banksparen SNS Bank - Voor gouden handdrukken die voor 2014 tot stand zijn gekomen, geldt dat nog steeds gebruik gemaakt kan worden van de stamrecht mogelijkheden. Dus ook van de mogelijkheden die banksparen biedt. Dit wordt wel stamrecht banksparen, stamrechtsparen of gouden handdruk banksparen genoemd. U kunt het op de stamrechtspaarrekening gestorte bedrag direct via periodieke uitkeringen tot uitkering laten komen of er voor kiezen om de uitkering uit te stellen tot een later moment. SNS Bank biedt op het gebied van gouden handdruk banksparen momenteel alleen bankspaarrekeningen aan waarmee u de uitkering direct kunt laten uitkeren.

Op deze pagina vindt u de actuele rentes voor SNS Bank gouden handdruk banksparen voor de uitstelfase. Dat wil zeggen de spaarrentes die gelden op een gouden handdruk bankspaarrekening waarbij de gouden handdruk nog niet tot uitkering dient te komen. Bent u op zoek naar de bankspaarrentes die SNS Bank momenteel biedt als u kiest voor uitkeren, klik dan op het tabje Gouden handdruk banksparen uitkeren.

Voor het vergelijken van de gouden handdruk bankspaarproducten van SNS Bank, klik hier.


Hieronder vindt u een overzicht van alle bankspaarproducten van SNS Bank op deze site:
NHP BankspaarAdvies is een onafhankelijke specialist die u graag helpt bij het kiezen en openen van een bankspaarrekening. Zie disclaimer en werkwijze.